SALA PER A ESDEVENIMENTS – SALA FORO

Sala de grans dimensions, perfecte per esdeveniments d’empresa o de particulars, networkings,  xerrades, presentacions, tallers , showrooms o qualsevol altre activitat grupal de gran format,  de fins a 45 persones.

A més disposa d’una cuina-office annexa que permet cursos  de cuina, dinars d’empresa, familiars o particulars.

Preparada també per a exposicions puntuals o de llarga durada.

Disposem de cadires, taules, projector, pissarra i amb tot el necessari per què el teu esdeveniment sigui tot un èxit.

Amb accés des del carrer i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Situada a  l’ interior d’un pati que permet tranquil·litat absoluta en els teus actes i a més permet fer breaks a l’aire lliure.

Tenim diferents modalitats de lloguer i segur que alguna s’ adapta a les teves necessitats, per hores, matins, tardes, dies sencers o caps de setmana .

Altres serveis complementaris que oferim:

Servei de catering, animació en celebracions.

DESPATX PROFESSIONAL – SALA DOXA

Despatx per a emprenedors, professionals , autònoms, pymes o freelance de tots els sectors .Perfecte si ets coach, psicòleg, advocat, dietista ,o assessor fiscal.

Equipat amb mobiliari d’ oficina, cadires de confidents, wifi, climatització, llum natural, accés directe des del carrer o be des de la recepció i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

A més disposem d’una petita cuina-office amb nevera i microones si treballes tot el dia a Theke.

Tot això situat al centre de Granollers, i a l’ interior d’un pati interior que proporciona absoluta tranquilitat per treballar .

T’oferim la possibilitat de lloguer per hores, matins, tardes o dies sencers. Consulta els diferents packs promocionals i segur que trobes el que millor s’adapta a les teves necessitats.

Altres serveis  que oferim:

Servei de domiciliació fiscal i comercial d’empresa.

Recepció i gestió de correu de petit format.

Servei de recepció per a l’atenció telefónica, gestió d’agendes i atenció personalitzada de clients al llarg de tot l’ horari de funcionament de la recepció.

ESPAI DE COWORKING – SALA EIDOS 

Espai de coworking per compartir amb altres emprenedors , professionals, autònoms o freelance de tots els sectors econòmics. Perfecte si ets dissenyador, arquitecte, enginyer, publicista…etc.

Equipat amb taules de grans , cadires, estanteries, wifi, climatització i molta llum natural.

Amb accés des del carrer o des de la recepció i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Ho tens tot per començar immediatament sense inversió inicial ni despeses fixes i a un preu increïble.

Situada a l’ interior d’ un pati que proporciona absoluta tranquilitat per treballar , i al centre de la ciutat.

Altres serveis complementaris que s’ ofereixen son:

Petita cuina-office equipada amb nevera i micrones si estàs tot el dia a Theke.

Servei de domiciliació fiscal i comercial de l’ empresa.

Recepció i gestió de correu i de paquets de petit format.

Servei de recepció per a l’ atenció telefònica personalitzada, gestió d’agendes i atenció personalitzada de clients al llarg de tot l’ horari de funcionament de la recepció.

CABINA PER A TRACTAMENTS – SALA ZOE

Cabina individual per a tot tipus de tractaments corporals, de salut, bellesa o teràpies de tot tipus.Perfecte per a fisioterapeutes, massatgistes, terapeutes de tots els àmbits, esteticistes…etc.

Equipada amb camilla per a tractaments, tovalloles, tauleta auxiliar per a estris del professional, taula de treball, rentamans i vestidor.

Wifi, climatització, llum natural, accés directe des del carrer o be des de la recepció i adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Situada a l’ interior d’un pati exterior , que li proporciona calma i tranquil·litat, molta llum però sense sorolls per treballar i tot al centre de la ciutat.

Us oferim diferentes modalitats i packs de lloguer ja sigui per hores, matins, tardes o dies sencers, i segur que algún s’adapta al teu pressupost.

Altres serveis de què disposem:

Una petita cuina-office amb nevera i micrones .

Servei de domiciliació fiscal i comercial d’empresa.

Recepció i gestió de correu de petit format.

Servei de recepció per a l’atenció telefònica personalitzada, gestió d’agendes i atenció personalitzada de clients al llarg de tot l’ horari de recepció.